Her er den. Den populære Adventskalender med lækre og simple stiltips til dig og din garderobe.

I år er lågerne fyldt med MASSER af lækker inspiration til styling af 4 af dine KEY-items. Og så er der selvfølgelig en lille EKSTRA overraskelse til DIG bag hver låge.

Adventskalenderen 2017 indeholder:

 • 4 låger med MASSER af inspiration til styling af 4 af dine KEY-items: Den hvide skjorte, de grå jeans, blazeren og det sorte pencil-skirt.
 • Simple og letomsættelige STILTIPS du også kan bruge på resten af din garderobe.
 • 'Dress-it-up'-inspiration til hver af de 4 KEY-items.
 • En EKSTRA overraskelse til DIG bag hver låge.
 • Liste med links til de viste styles
 • Lækre collager, du kan printe ud og lægge i tøjskabet til daglig inspiration
 • Forslag til JULE-LÆKRE LOOKS med de 4 key-items

Adventskalenderen 2017 er for dig, som gerne vil:

 • inspireres til at style og bruge dine KEY-items på flere eller nye måder.
 • ha' ideer til hvordan du kan dresse dine key-items op og ned.
 • skubbes lidt til og har lyst til at prøve noget nyt (det er jo ikke sikkert, du HAR alle 4 keyitems i dit skab allerede).
 • forkæle dig selv og din garderobe lidt i december.

Sådan bruger du Adventskalenderen:

Hver er der fokus på 1 af de 4 KEY-items. På den måde er det let og overskueligt for dig selv at lege med og måske i ugens løb afprøve nogle af de forskellige looks.

Adventskalenderen kan bruges som en slags opskriftssamling. Du kan erstatte alle de viste styles med lignende ting fra dit eget skab og på den måde skabe DIN personlige styling af DINE KEY-items.

Du behøver på ingen måde at have de 4 viste KEY-items i dit skab. Men du har garanteret noget lignende:

 • Erstat de grå jeans med de blå, du har i skabet. Eller måske med et par helt sorte bukser i stedet. 
 • Måske er din version af blazeren kortere/længere eller i et helt andet materiale. Ligemeget. Du kan stadig bruge collagerne i kalenderen til at få nye ideer til styling af DIN blazer.
 • En hvid skjorte har de fleste. Måske er din i et andet materiale. Ligemeget. Du kan stadig bruge collagerne i kalenderen til at få nye ideer til styling af DIN skjorte.
 • Har du ikke allerede et pencil-skirt? Eller har du svært ved at style den, du har hængende uden at den bliver for klassisk/fint/damet? Vidste du f.eks. at du sagtens kan dresse den ned og gøre den mere casual-lækker? Og at den faktisk er et godt og nemt alternativ til bukserne? Måske kan netop et pencil-skirt give dig nye muligheder med alt det andet tøj, du allerede har i skabet. 

Pratisk info:

Adventskalenderen er et online produkt. ​Det betyder, at du får adgang til dine 'låger' i kalenderen online.

Det betyder også, at du har adgang til Adventskalenderen både i december og resten af året, når og hvor som helst, du er online. 

Hver søndag i Advent får du en mail med et link til en ny låge. Så hvis du har tid søndag morgen, kan du lave dig en kop varm julethe eller kaffe, logge på din mail og åbne din låge. 

Ellers venter lågen selvfølgelig på dig. Du kan åbne den PRÆCIS, når det passer dig. Og indholdet kan læses og bruges igen og igen. 


PRIS:

Adventskalenderen koster 199,-

Til Januar kan du købe indholdet i Adventskalenderen som online produktet 'Styling af dine KEY-items'Til den tid er den bare pakket ud og uden december-bonus'er. Og så er prisen i stedet til 299,-


Bonus til dig, der køber Adventskalenderen 2017:

I virkeligheden er Adventskalenderen et spritnyt online-produkt ('Styling af dine KEY-items'), som du først vil kunne finde 'på mine hylder' til januar. 

Men i december har du mulighed for at få fingre i indholdet før det kommer på 'hylderne'. I ekstra lækker indpakning som en Adventskalender med 4 låger, der gør det let og overskueligt uge for uge at sætte fokus på hver af de 4 KEY-items.

- Og så har det selvfølgelig også sine ekstra fordele at købe den nu, fordi der i december er pakket lidt ekstra med i lågerne:


Bonus'er der KUN følger med i december (når du køber 'Styling af dine KEY-items' som Adventskalender) :

 • JULE-LÆKRE-LOOKS - inspiration til at dresse de 4 key-items op til julens arrangementer og fester.
 • 4 ekstra overraskelser - 1 bag hver låge.
 • Særlig favorabel December-pris  (til Januar stiger prisen til Normalpris).
 • Liste med direkte links* til de viste styles.

For dig, som er interesseret i links til de viste styles : Listen er klart mere varm i december end i januar, hvor der er større risiko for af møde henvisningen UDSOLGT. Derfor følger listen med direkte links heller ikke med, hvis du køber produktet 'Styling af dine KEY-items' i Januar.

*N.B. 

Adventskalenderen indeholder ingen reklame/sponsorerede links! Der tages af samme grund forbehold for, at der kan meldes UDSOLGT af de forskellige styles via listen med direkte links. Listen skal alene ses som en ekstra service ifm. Adventskalenderen.