Der er flere, der har skrevet og spurgt til, hvor mine stilworkshops og sessioner foregår.

Det er rart at vide, hvilke rammer, der venter en, så idag får du en lille tour de Flegborg (som den smukke gamle dame hedder. Altså den bygning jeg holder til i).

 

 

Det er mine lokaler bag vinduerne på 1. sal lige på hjørnet over butikken. Vinduet mest til højre i billedet på 1. sal er faktisk lige der, både workshops og stilsessioner foregår. Og bag det midterste vinduer (lige under altanen), står mit skrivebord. Det her lige her jeg sidder og skriver i dag :-).

Jeg har haft lokalerne i lidt mere end et år nu. Og jeg ELSKER at være her. Mit kontor så sådan her ud, inden det blev sat i stand:

 

Nu ser det sådan her ud:

 

I den her lille video gi’r jeg en rundvisning i lokalerne og fortæller lidt om, hvordan en Stilworkshop plejer at foregå:

 

Flere af mine tidligere workshopdeltagere har sagt, at det føles rart og næsten som om de har været her før, når de kommer første gang – fordi de har set nogle af de små videoer, som jeg indimellem lægger ud her på Instagram.

Håber også at se dig her i Vejle en dag på enten en stilworkshop eller en personlig stilsession 🙂

Kh Gitte

P.S. Banegården ligger ikke langt herfra, så jeg har af og til kunder og kursister, der kommer fra både Fyn og København.

Og gågaden og butikkerne ligger liiige ved døren, hvis du vil ha’ mig med ud at shoppe :-).

 


Opgradering af din garderobe og dit forårs- og sommerlook:

Her i foråret har jeg 3 muligheder for dig:

Tilmelding / Booking

Hvis du vil ha’ en plads på en af de 2 stilworkshops eller booke et Garderobetjek, så skriver du bare til mig på hello@gittenorlyk.dk.

(N.B. begræset antal pladser på workshops).