Sommerpris 199,- (Spar 200kr)


SÅDAN kan du lave MANGE FLERE lækre looks med dit sommertøj

 • ​Pust nyt liv i det sommertøj, du allerede har i skabet
 • Spar penge på dyre fejlkøb
 • Undgå frustrerende tøjkriser gennem hele sommeren

Lær hemmeligheden bag en gennemtænkt sommergarderobe, der giver dig nærmest uanede muligheder


Sommerpris 199,- (Normalpris 399,-)

Ville du ønske, du kunne puste nyt liv i din sommergarderobe, så den blev velfungerende og fyldt med en masse forskellige og lækre muligheder, du har lyst til at ta' på hver eneste dag? Så er dette sprit-nye online sommer(stil)kursus noget for dig.


TEST DIG SELV:

Er sommerstilkurset noget for dig lige nu?

 • Jeg har et ret anstrengt forhold til min sommergarderobe, og synes nærmest ikke, der er noget, der duer (Tro mig, du vil få øjnene op for nogle gamle skatte i dit skab - måske skal det bare sættes sammen og styles på nye måder)
 • Jeg kan ikke finde ud af, at kombinere mit sommertøj på forskellige måder (Det er faktisk slet ikke så svært, men måske mangler du nogle helt basale ting, for at det kan fungere - det viser jeg dig på sommerkurset).
 • Jeg er træt af at bruge tid og energi foran spejlet indenfor, fordi jeg ikke har nogen ideer til,, hvad jeg skal tage på. (Det er også frustrerende! På sommerkurset får du en MASSE super anvendelige collager, du kan printe ud og hænge i dit tøjskab som din daglige go-to 'opskriftssamling, når du mangler ideer.
 • Jeg bruger ikke ret mange penge på sommertøj. Meget af mit sommertøj er fra tidligere år. (Fedt! Så kurset en virkelig klog måde at re-investere i det tøj, du allerede har).
 • Jeg synes bare i det hele taget, at det med sommergarderoben er ret svært (Ny inspiration og nye vinkler kan gøre underværker. Og så kan det ha' den fantastiske effekt, at det kan smitte af på mange andre områder af livet også).

SÅDAN forholder det sig:

Sommertøjet er den del af garderoben, som langt de fleste kvinder bruger aller mindst tid på. Alligevel stiller man ofte de samme - eller måske endda endnu højere - krav til den...

I dette spritnye sommer(stil)kursus til helt almindelige kvinder får du det tryllestøv, der kan puste nyt liv i DIN sommergarderobe og åbne dine øjne for alle de lækre sommerlooks, du kan lave med det tøj, du allerede har liggende i skabet.

Du kan bruge kurset på 2 måder:

 • Til at få øje på MANGE FLERE MULIGHEDER med det sommertøj, du allerede har.
 • Til at få inspiration og nye ideer til, hvad du mangler i din sommergarderobe, for at den bliver gennemtænkt og velfungerende.

Eller du kan bruge det til begge dele.


Kurset består af 6 moduler og en sommer-garderobe på 18 stykker tøj

I Sommerkurset lærer du, hvor mange lækre sæt tøj, der i virkeligheden kan blive ud af en Sommergarderobe på bare 18 stykker tøj.

Du lærer også, hvad der skal til, for at DIN sommergarderobe kan blive velfungerende og fuld af muligheder.

DE 6 MODULER:

 1. Et lækkert strandlook
 2. Outfit til de køligere dage (og sommeraftnerne)
 3. Lækre looks på ferien
 4. Et lækkert look til sommerfesten
 5. Laid-back sommerhus-stil
 6. Sådan kommer du selv igang

+ BONUS MODUL.

Kurset indeholder også en model, der kan gi' dig et skarp overblik over din sommergarderobe og hjælpe dig til selv at kunne få øje på nye muligheder med dit sommertøj.

Du får altså:

 • ​6 Moduler
 • BONUS Modul
 • MIT bud (en liste) på, hvad en gennemtænkt sommergarderobe skal indeholde
 • Et visuelt eksempel (collage med billeder) på en gennemtænkt sommergarderobe (som vi leger med gennem hele kurset)
 • En model til at gi' dig overblik over din garderobe og dine kombinationsmuligheder
 • 48 styling collager
 • 12 lækre sommer-festlooks
 • Adgang til en hermetisk lukket facebookgruppe, som fungerer som et inspirationsforum, hvor du kan hente endnu mere inspiration (her tipper jeg om andre lækre sommerstyles, som kan være alternativer til de forskellige ting, du ser i Sommergarderoben gennem kurset.

Jeg er i fuld gang med sommerkurset.

​Og efter et meget anstrengt forhold til nederdele generelt, har jeg lige nu totalt optur over min nye plisserede nederdel 🙂

Anja

Jeg kan nu se mange flere muligheder med mit eget sommertøj. Og lidt nyt er også klikket hjem. kurset.

Fx. de sorte sandaletter var lige præcis, hvad jeg manglede i min garderobe til sommerfesterne. Du er simpelthen så inspirerende, og jeg elsker at følge med.

Joan

Det hele ligger faktisk klar til dig allerede nu...

Det foregår sådan her:

Så snart du har købt kurset, modtager du et login på mail - og VUPTI, så har du adgang.

(Det kan altså blive DIT om under 2 min!).

Du har adgang SÅ LÆNGE, du har lyst.Og når som helst du har lyst. Du logger bare på, når det passer dig. Igen og igen.

Modulerne kan du læse i ét hug. eller du kan tilpasse læsningen efterhånden, som du har tid. Du kan læse dem på sofaen, i sengen, i toget - eller genlæse dem på solvognen i skyggen under parasollen

Din investering i din sommergarderobe:

For fri adgang til HELE kurset online lige så tit, du har lyst.

Skal vi puste nyt liv i DIT sommertøj?


Hvem er din underviser...

Mit navn er Gitte Norlyk - jeg er Personlig Shopper og Stilmentor og hjælper helt almindelige kvinder med at få styr på deres stil og overskud i klædeskabet.

Jeg er også selv en helt almindelig kvinde - med mand og 3 børn. Og et klædeskab, der nogen gange driller...

Min helt store kæphest er en velfungerende basisgarderobe, fordi jeg ved, hvor stor en forskel det kan gøre, når man netop husker at gi' basisgarderoben kærlig opmærksomhed.

​Jeg ved fra mine mange personlige style sessions (og fra mig selv), at tøj og personlig stil handler om meget mere end det ydre.

Det er absolut ikke ligegyldigt, hvad du tænker om det, du ser i spejlet​. Det kan ha' stor betydning for den måde, du tænker om dig selv...

​Når stil og personlighed går op i en højere enhed, sker der bare noget helt magisk med en kvinde. Og jeg elsker at se den forvandling.

Det er et pissefedt kursus, du har lavet J

Min udfordring nu, består mest af alt i IKKE at gå ud og købe alt det, som du viser – det er så fint det hele – men at omsætte det til mit eget tøj. Jeg tænker, at det kræver lidt øvelse…

Kimonoen, synes jeg, kan være en svær ting – men vil udfordre mig selv lidt og så købe den sorte, du også har linket til. Og så kan jeg jo håbe, at jeg måske ”falder” over en mønstret, som ikke ”larmer” alt for meget i mit lille hoved J

Lisbeth

Jeg har altid haft et anstrengt forholdt til 'sommertøjet'.... men med dit kursus er det pludselig sjovt 😉 Så tak for det.

Christina