Kære butiksejer / butikspersonale

Kunderne kommer til Jer i butikken for at få inspiration. Men hvad med Jer som ekspedienter, ejere og butikspersonale…?

Trænger I også til et inspirationsboost?

 

Det er FEDT at blive endnu bedre til det, man allerede er god til!

At få flere værktøjer at lege med i hverdagen. Eller blive mere bevidst omkring, hvilke af de ting, du siger til kunderne, der faktisk VIRKER og gør en stor forskel for dem derhjemme.

 

I har nu mulighed for at booke en workshop, hvor vi har fokus på JER som ekspedienter og den forskel I kan gøre for kunderne.

På workshoppen bliver I:

  • endnu skarpere som ekspedienter og stil-vejledere, fordi I får konkrete værktøjer/metoder/stylingprincipper m.m. at arbejde ud fra (ting, som I måske allerede bruger og gør – uden at vide det. Og det gør en STOR forskel)
  • mere bevidste om, hvordan I kan hjælpe kunderne, så de ikke bare køber noget, men også lærer noget (og dermed husker Jer og kommer igen. Og igen).
  • klogere på, hvilke nye og anderledes events I selv kan lave i butikken – uden det koster andet end Jeres egen viden.

Det er ikke bare sjovere, men også meget mere spændende at gå på arbejde, når man ved, at man rent faktisk kan gøre en forskel!

Med en workshop for Jeres butik får I alle et inspirations- og energi boost, der vil rykke både Jer og Jeres butik – og ikke mindst – kunderne, der kommer i Jeres butik, så de kommer tilbage til Jer igen og igen.

Kontakt mig for priser og nærmere info på 20971519