All White – Á la Gitte

‘Når jeg vælger tøj om morgenen (her om sommeren), så er der 3 silhouetter, jeg ‘shuffler’ imellem….’ (Sådan skrev jeg også i mailen HER i går).

Men faktisk er der også 2 andre og nemme måder at vælge tøj på. 

Gå All-in på én farve. 

Ja 1 farve. 

Det begrænser dine muligheder væsentligt, men gør det også super simpelt at vælge. Sort og hvid er de letteste farver, at bygge dette look op om. 

(All White og All Black kalder jeg det i Sommerkurset).

Det blev All White igår.

– Var heldig at fange en solstråle i går morges. Men synes nu vejret er køligt og gråt i de her dage… Og fordi jeg også havde ondt i halsen, kaldte den lune, bløde strik på mig.

Den hvide farve fik mig hurtigt til at tænke på et All-white look, så det tog ikke lang tid at finde de hvide jeans frem. 

Et voilá. Et nyt look i mit skab (som jeg helt sikkert hopper i flere gange denne sommer). 

Og det er helt sikkert ikke den eneste version, jeg kommer til at lave af All-white-look’et.

 

All white – All black…

I sommerkurset viser jeg dig flere eksempler på All-white og All-black looks, ligesom der også er stylingcollager med forslag til forskellige kombinationer, som du kan bruge som inspiration til at finde nye muligheder med dit eget tøj.

Apropos det med nye muligheder med dit tøj…

Jeg ved ikke med dig, men jeg har det selv sådan, at en ny kombination eller et nyt look nærmest kan føles som at opdage en (lille) ny side af mig selv…. 

En forfriskende lille forvandling.

Og så er det da slet ikke så tosset, når man kan gøre det, med det tøj, man allerede har i skabet.

Vil du med ombord på sommerkurset? Der er også plads til dig 😉

KH Gitte

 

P.S. 

The White look / All White er i øvrigt meget oppe denne sommer😉 Og så lyser det dejligt op i gråvejret.
Så frem med de hvide jeans, ladies. 

Jeg lægger selvfølgelig også billeder af de andre white-looks, jeg hopper i, ind i den lukkede facebookegruppe, som hører med til sommerkurset. Til fri inspiration.

Få adgang til HELE sommerkurset ‘Skønne Sommersilhouetter’ inkl. Facebookgruppen og masser af nye kombinationer med DIT tøj for 299 kr… LIGE HER>>> 

TIP:

Når først du har fanget ideen med silhouetterne og All-white/All black, kan det være, at collagerne fra kurset bliver overflødige. Så kan du have dem liggende som et GO-TO opslagsværk til inspiration på dage, hvor kreativiteten driller (eller en tøjkrise presser sig på).