Vil du med på stilrejse sammen med mig og et hold andre skønne kvinder?

Jeg holder ind imellem stil-workshops i mine nye lokaler i Vejle midt på gå-gaden. Det foregår som udgangspunkt altid i dagtimerne fra 10-15, så de, der kommer langvejsfra, har mulighed for at nå både frem og tilbage på samme dag.

Placeringen midt på gågaden gør det også muligt for deltagerne at kombinere workshoppen med efterfølgende shopping eller cafébesøg (især ideelt, hvis du følges med en veninde eller to).

Til mine stil-workshops lægger jeg stor vægt på at stemningen er hyggelig, sjov og uformel, og at rummet skaber gode, inspirerende og trygge rammer for deltagerne.

Jeg elsker at se den energi, der vokser mellem deltagerne i løbet af workshoppen, og bliver også altid selv helt ‘høj’ af den positive stemning.

Det er vigtigt for mig at formidle på en meget jordnær måde – i øjenhøjde med deltagerne. Dér befinder jeg min nemlig bedst selv;-). Og så lægger jeg stor vægt på at inspirere både visuelt og mentalt, – og at ‘så nogle frø’, der kan spire hos den enkelte i dagene efter workshoppen.

Lyder det som noget, du kunne tænke dig at være med til?

Du kan se aktuelle stilworkshops i ‘drop-down’ menuen under ‘WORKSHOPS/EVENTS’.

Det siger tidligere workshop-deltagere:

Jeg kan på det varmeste anbefale disse work shops. Det var både hyggeligt og samtidig utrolig lærerigt. Jeg er blevet noget mere klar i spyttet omkring min stil, go or no go’s, stor røv/lille røv.

Gitte er en fantastisk og inspirerende person.”

Dorthe

“Gitte har med sin positive energi og store engagement givet mig en masse “aha” oplevelser og inspiration til, hvordan jeg fremover skal style mig, så jeg tror mere på mig selv og min stil”.

Pernille

“Kan kun sige, at du har været til stor inspiration og dit skønne drive og din entusiastiske energi er meget smittende. Det smitter af og har ihverfald givet mig lyst til at arbejde med de værktøjer, du har givet.

Min plan er skrevet ned – klædeskabsoprydning, shopplisten mv. Nu venter jeg bare på det rigtige øjeblik (tiden i en småbørnsfamilie er dyrebar)
Jeg er klar:-)”

Helle 

“Jeg er virkelig glad for at have deltaget. Det har været inspirerende, og jeg har haft brug for dette boost til at rydde op.
Jeg føler, jeg har fået virkelig gode redskaber til at se min stil mere tydeligt og på den måde få et overskueligt klædeskab. Ydermere har det givet mig redskaber til at fremhæve og nedtone det på min krop, som jeg glad for og mindre glad for.

Til sidst vil jeg sige, det har været en fornøjelse at være i dit selskab. Du er god til at udtrykke dig på en meget positiv måde, som er meget inspirerende, og det smitter meget af på de mennesker, du har omkring dig. Det skaber et rart rum at være i, hvor det er meget nemt at føle sig tilpas.”

Jeannette