Jeg var til julefrokost i lørdags og havde stadig ikke besluttet, hvad jeg skulle ha’ på, da jeg stod i badet.

Det eneste, jeg vidste, var, at jeg ville ha’ rød læbestift på. Og røde negle.

Så mens jeg stod under bruseren og overvejede forskellige (og lidt mere klassiske) outfits med den hvide skjorte, kom jeg til at tænke på Carrie…

Pludselig kom det her billede til mig i tankerne:

skaermbillede-2016-12-15-kl-08-17-57

Carrie Bradshaw i Mr. Big’s hvide skjorte (fra Sex and the City)

 

Jeg har altid været ret fascineret at Carries mod til at udfordre og turde lidt mere med sin stil (selvom jeg jo godt ved, at der står en dygtig stylist bag figuren).

Og jeg er VILD med looket her ovenfor. – Ikke at jeg nogensinde selv ville komme sådan ud af døren, men det inspirerer mig.

Jeg havde sådan en følelse af, at jeg havde lyst til at have ‘noget anderledes’ på den aften. Synes det klassiske blev lidt for kedeligt til humøret. Jeg havde glædet mig til en sjov aften med veninderne. Så der skulle på en eller anden måde et twist til…

Og på den måde fik jeg tanken, at jeg kunne twiste carrie-looket lidt.

Mavefornemmelsen var god, så jeg fløj ud af badet og hoppede i Michaels hvide skjorte – i stedet for min egen. Sorte strømpebukser. De sorte satinshorts fra HM, som jeg også havde på til julefrokost sidste år. Og høje hæle.

 

Den røde læbestift krævede lidt ekstra mod, men den var perfekt til looket!

carrie-style-personlig-stilmentor-gitte-norlyk

 

 

Neglelakken blev lagt hos min veninde med en dejlig drink on the side. For røde, det skulle de være :-).

img_6745

img_6752

 

Et par timer senere blev vi hentet i den her bandit, og jeg kan godt love Jer for, at humøret var højt, da champagneproppen sprang og julemusikken spillede for fuld skrue på vej mod ud i nattelivet.

 

img_6747

 

Der er nogen aftener, hvor man glæder sig ekstra meget. Det kan nærmest mærkes i maven… Og det føles bare enormt godt, når tøjet matcher humøret og stemningen indeni.

Det sæt var HELT perfekt til den aften 🙂

fullsizerender