I torsdags havnede jeg midt i spotlyset…

Jeg havde lovet min yndlingsbutik at hjælpe til modeshow – ikke med stylingen, men med fremvisningen af tøjet.

Så trods mine manglende modelmål og ret korte ben, endte jeg lige der på cat-walk’en (ikke helt så fancy som under de internationale modeuger, bevares. Men med lidt god vilje kan ordet vel også strækkes til at dække over scenen i vores lokale hal).

De nysgerrige kan kigge med herunder. Og lad mig her lige henlede opmærksomheden på TØJET – ikke hobitten ;-).

(beklager billedkvaliteten. De fleste er taget med mobil på lang afstand i dårlig belysning)

Modeshow Merci Gitte Norlyk Personlig Stilmentor

Er ret vild med mønstermix’et herover i de grønne farver. Kimonoen fra Rabens Saloner har jeg faktisk allerede, og den blev flittigt brugt over bikinien og til denimshorts på ferien i Dubai i februar. Synes det er skøn god ide at style den med tynd strik under her i de koldere forårsmåneder, og så glæder jeg mig helt vildt til at bruge den med en tanktop og jeans inden længe.

Bukserne er fantastiske. Dem kunne jeg godt se ind i mit skab som både en ny farve og nyt mønster. De ville også være super lækre i en mere enkel styling med en hvid top (enten med flæser eller bare helt basic) og et par brune lædersandaler. 

Modeshow Merci Gitte Norlyk Personlig Stilmentor3

Det sjoveste ved et modeshow er tiden mellem mellem indgangene og lige inden showet. Her øves (for sjov!!!!) lige et lille swing med jakken ;-).

Modeshow Merci Gitte Norlyk Personlig Stilmentor1

Jeg er simpelthen HELT vild med mønstrede sæt – og meget gerne med navy som bundfarve. Det her fra Samsøe Samsø er da for lækkert! Og så endda med hvide sneaks til. I kan tro, jeg følte mig hjemme og godt tilpas i det her sæt 🙂

 

Modeshow Merci Gitte Norlyk Personlig Stilmentor2 Modeshow Merci Gitte Norlyk Personlig Stilmentor4

Tjek lige de grønne ruskindssandaler. De er FANTASTISKE at ha’ på. 

Og superflotte til røde negle 😉

Modeshow Merci Gitte Norlyk Personlig Stilmentor5

 

Modeshow Merci Gitte Norlyk Personlig Stilmentor6

Se, det her sæt er ret spændende!

Super, SUPER fin blonde top med høj hals fra Baumundpferdgarten dresset ned med en lækker oversize strik og palladium støvler. Nederdelen i blonder og asymmetriske længder er også fra Baumundpferdgarten.

Nogen havde bare lidt problemer på scenen, da strikken skulle af….!!!!!

 

Modeshow Merci Gitte Norlyk Personlig Stilmentor8 Modeshow Merci Gitte Norlyk Personlig Stilmentor9

Alle de fine styles kan købes på nettet i webshoppen hos butikken Merci lige HER.