Jeg håber, du har fået en god start på 2017.

Jeg er selv på skiferie med familien i Sverige og har i dag nydt at starte et nyt år med frisk luft i lungerne og blå himmel til tankerne. Træt i kroppen efter for lidt søvn, men glad inden i. Fordi jeg glæder mig til et nyt år.

Jeg bruger som sådan ikke selv at have et decideret nytårsforsæt.

Men.

Jeg bruger nytåret til at stoppe lidt op og reflektere!

Og det er nok i virkeligheden det, mange af os gør, når vi står foran et HELT NYT ÅR.

Selvom vi i bund og grund sagtens kunne stoppe op på alle andre tidspunkter i løbet af året og gøre status over vores liv, så får kun få af os gjort det.

Nytåret gør noget ved os….

Det får os til at reflektere.

Og det, synes jeg i sig selv, er godt.

Så er det jo så helt op til os selv, hvad vi bruger refleksionerne til….

 

Jeg kan selv godt li’ at kigge lidt bagud, og se på, hvad det gamle år har lært mig. Og at kigge fremad og tænke lidt over, hvad det nye år mon bringer mig.

Jeg tror på ‘Loven om tiltrækning’.

At vi i stor udstrækning får, hvad vi selv sender ud. Så mange af mine refleksioner går på, om der er noget, jeg skal ha’ justeret lidt på.

Og så kan jeg godt li’ ideen om, at sætte mig nogle mål og lave en plan for, hvordan jeg kan nå dem.

Min største udfordring går altid på, at være realistisk i forhold til tiden… Jeg er tidsoptimist og har altid 1000 ideer, hvilket resulterer i at min mand nogen gange mener at jeg er en ‘tids-urealist’.

Ideerne er en del af min drivkraft, så jeg må bare øve mig på at jonglere og styre min tid lidt bedre.

PYT

En af mine refleksioner ved dette nytår går på at øve mig i blive endnu bedre til at sige ‘PYT’.

PYT – når tidsplanen skrider.

PYT – når jeg taber en kop kaffe ud over det hele.

PYT – når ungerne har glemt at ramme vasketøjskurven med fodboldtøjet.

Det er bare sådan et dejligt ord, der kan få skuldrene til at falde ned og få én til at trække på smilebåndet i stedet.

At sige PYT til alle de små ting, det alligevel ikke kan betale sig at bekyre sig om. Eller til de ting, jeg alligevel ikke har tænkt mig at ændre.

Så kan jeg nemlig bruge min energi på at HANDLE på de ting, jeg har lyst til at ændre i stedet.

 

2017 i mit lille univers

Flytning

2017 kommer i mit lille univers til at betyde bl.a. en flytning til nye lokaler. Jeg glæder mig så meget til at flytte i nye rammer. Det bliver helt sikkert med vemod, når jeg skal sige farvel til mine hyggeligt lokaler i Give, men jeg glæder mig til den forandring, det kan medføre. Jeg VED, at forandring både kan komme indefra og udefra. Og jeg er SÅ spændt på, hvad flytningen og de nye rammer kommer til at betyde af forandring for min lille ‘firma’.

Workshops

Så kommer der også workshops på programmet igen til foråret. Jeg glæder mig allerede som et lille barn til at holde workshops i de nye lækre lokaler. Så hvis du gerne vil med på stil-workshop, så hold øje med mailen iden for de næste par uger. Workshop-dato kommer snart.

Og så glæder jeg mig til at møde en masse nye kvinder, der har booket stilsessioner i januar og februar. Jeg ELSKER at hjælpe andre, så de kan rykke sig i den retning, de selv drømmer om. Nogen gange skal der kun små justeringer til, andre gange tager vi nogle større ryk. Begge dele er lige vigtigt. Det kan gøre en STOR forskel for den enkelte kvinde. Og DET er FEDT!

Jeg har i virkeligheden mange flere gode ideer og nye tiltag, som jeg glæder mig til at dele med dig.

Men.

Jeg ved også , at ting tager tid 😉

Lige nu er jeg bare SUPER glad over alle de positive tilbagemeldinger, jeg har fået ovenpå Adventskalenderen i december. Jeg har fået søde beskeder, mails, sms’er og endda fotos fra kvinder, der har fået inspiration fra Adventskalenderen. Det gør HELE forskellen for mig, når jeg kan mærke, se og høre, at det jeg skriver gør en forskel for JER derude.

 

Indlægget blev godt nok lidt langt i dag her fra sofaen i skiundertøjet… PYT 😉

Vil til slut ønske dig et fantastisk, lyst og lykkebringende Nytår.

Kærlig hilsen

Gitte