Godt nytår til dig ….lidt forsinket, I know! 🙂

Vi har været hårdt ramt herhjemme (både hen over julen og i starten af det nye år) af kedelig omgangssyge…

Men du får alligevel en lille opdatering på mine tanker om nytårsgrublerier….:

Der er nu noget forfriskende over et helt nyt år (også selv om jeg er startet lidt senere på det pga. omgangssyge):

En helt ny kalender.

Et nyt blad i bogen.

Et helt nyt kapitel.

Og følelsen af nærmest at kunne starte forfra.

Rent mentalt gør det altså et eller andet ved os. Det gør det i hvert fald ved mig.

Det gi’r os på en eller anden måde en mulighed for at tage vores liv og tilværelse ned i hånden og kigge på det: Vurdere, evaluere, overveje ændringer og måske også sætte nye mål

IMG_1441

 

Jeg har selv en slags nytårsritual, der starter med oprydning. Jeg starter altid året med at rydde op og SMIDE UD. I år var det drengenes værelser, jeg startede på. Og derefter køkkenskabene.

Dét med at smide ud, så der kun er de ting, vi faktisk bruger, føles lidt som at få renset ud. Der er færre ting at forholde sig til, og det føles næsten befriende i en travl hverdag.

Efter at have afleveret et par sække på genbrug (det føles så skønt, at stille poserne derinde), så går den mentale oprydning og sortering igang. I år var det især min lille virksomhed, der trængte til den slags attention.

Jeg er i bund og grund et fjols til at få alt for mange ideer, og hoppe rundt i mellem en masse forskellige bolde i luften – uden rigtig at få grebet ret mange af dem.

Så der skulle altså en noget skarpere og detaljeret plan til (end dem jeg plejer at have – og snyde mig udenom). Jeg er ret stolt af mig selv. For det er lykkes mig at komme nogenlunde gennem januar og rent faktisk holde mig til planen – på trods af udfordringer med en del sygdom herhjemme. Nu føles det faktisk som om, det er mig, der styrer. – Og det er jo i realiteten også sådan, det er.

Så alt i alt en fin start på året – turbulent (pga manglende timer i døgnet grundet syge børn) og lidt anderledes, fordi jeg kan mærke, at jeg har et andet ‘take’ på min arbejdsplan, end jeg plejer.

Er fokuseret på en anden måde…

Der er forskel på at sidde og drømme om det ting, man gerne vil. Og så rent faktisk at gøre noget ved dem…

Kan mærke, at jeg rykker på den sidste nu, og det føles FEDT.

Er spændt på hvad 2016 bringer mig – på alle fronter i mit liv 🙂

DSC_0804

(Nederdelen, jeg har på nytårsaften, er fra Baumundpferdgarten. Glæder mig til at style den med en hvid eller sort bomulds t-shirt (med front-print), bare ben og sneakers til foråret. Den sorte blonde-body med turtleneck er fra Ganni – Den er også super fin under skjorter og strik).