(Advarsel: Det er et langt blogindlæg! TIP: Der er et godt stil-tip nederst).

Jeg møder simpelthen SÅ mange skønne, søde, spændende, sjove, inspirerende, cool og dejlige kvinder på mine stilsessioner.

De er allesammen vidt forskellige: alder, udseende, størrelse, stil, interesser,  job, udfordringer og ønsker varierer meget bredt. Men der er 1 ting de har til fælles.

De vil gerne rykke sig i forhold til deres stil.

De ved nemlig, at det smitter positivt af på både selvfølelsen, energien og deres omgivelser, når de gør noget for at opgradere deres spejlbillede.

Og de er KLAR til at handle på det!

Nogle er mere usikre end andre og har brug for min hjælp til at blive mere sikre på deres stil. Sparring, der kan hjælpe dem til at tune ind på, hvad der kendetegner deres stil, og som kan rykke dem både stilmæssigt (og måske endda også rent personligt).

Andre har det lige som Mette, som var hos mig i sommers. Hun ville bare gerne ha’ hjælp til at se flere muligheder med det tøj, hun allerede har og lære at skrue på de små knapper, der gør den store forskel.

Hun sendte mig de her billeder, inden vi mødtes:

Vi kan godt blive enige om, at hun er ret så lækker, ik? Det tror jeg nok!

Men selvom man ser så skøn ud, som Mette her, så kan man alligevel godt ha’ nogle drømme og ønsker i forhold til sin stil.

Hun skrev til mig inden vi mødtes:

“Jeg drømmer om lidt mindre klassisk og lidt mere ‘kant’ uden at være rå”.

FEDT – det var jo noget helt konkret, som vi kunne arbejde ud fra.

Da vi havde sparret omkring hendes ønsker, og hvordan hendes stil spiller ind i forhold til resten af hendes liv og job, fik jeg pejlet mig ind på Mette som menneske. Vi fik tunet os ind på, hvordan hun har brug for, at hendes tøj fungerer i forhold til hendes personlighed især arbejdsmæssigt.

I det hele taget er stilsparringen i starten af sessionen meget afgørende  for resten af sessionen. Det er egentligt bare en hyggelig snak, men undervejs er der både afklaring og sortering i forhold til:

  • Hvordan man oplever sig selv i forhold til sin stil.
  • Hvad man savner/drømmer om stilmæssigt – og hvorfor.
  • Hvor man er nu i forhold til for 10 år siden.
  • Hvad der, begrænser dig (uden du måske endda ved det), og hvordan du kan slippe fri af det.
  • Hvordan du bliver skarpere på og holder fast i, hvad der er DIN stil, og hvordan du kan ‘fin-pudse’ den.

Der kan komme mange store AHA oplevelser under stilsparringen, – nogle af dem går måske endda først op for dig på vej hjem i bilen eller et par dage efter. Og det er lige netop den del, der for mig er den allervigtigste under en session: At så nogle små frø, som langsomt kan spire og stille og roligt vokse inden i dig, så du også rykker dig efter vores session.

 

Nå, tilbage til Mette.

Hold nu op, hvor havde hun meget lækkerhedspotentiale, da vi først begyndte at mikse stilarter og materialer. Hun fik SÅ mange ‘nye’ lækre sæt med hjem med hendes eget tøj. Og en liste med de ting, hun manglede for at hendes garderobe kunne komme til at fungere optimalt og – ikke mindst – få lidt mere kant.

Mette havde købt Stil-inspiration til sin session (et tilkøb, hvor jeg har været i en butik og hente tøj inden sessionen), så vi havde også en masse andet lækkert tøj at lege med, og sætte sammen med Mettes eget, så hun kunne få øje på mange nye muligheder og materialer.

(Der er flere billeder af Mette fra vores session nederst)

Hun kan stadig sagtens bruge de mere klassiske looks, som hun allerede kendte og brugte inden vi mødtes, men ved at ligge det lidt ‘pæne’ på hylden foldede hun sig virkelig ud.

Efter vores session skrev Mette sådan her til mig:

Kære Gitte

Selv tak for i går. Jeg var virkelig fyldt op med dejlige oplevelser og mange gode ideer, da jeg kørte hjem.

Hvor er det dejligt med både billeder og en skriftlig opsamling.

Jeg havde for resten mine hvide sneakers på i dag 🙂 Og syntes det var fedt..

Jeg glæder mig til at komme endnu mere i gang med at prøve mig frem.

Du er virkelig dygtig til dit job – det var jo helt vidunderligt at have en dag, hvor det bare handlede om at få det bedste frem i mig 🙂 Og jeg følte mig helt tryg i dine hænder.

Kh Mette

 

“Det er pral, det der Gitte”  (kunne nogen måske fristes til at tænke) – altså at referere de flotte ord fra Mette. Pral – ja, måske nok. Men det kommer af en helt anden følelse. Jeg bliver bare så ubeskriveligt glad, begejstret og stolt HVER ENESTE gang, jeg får sådan en mail.

Fordi jeg er så dybt taknemmelig for at have et job, hvor jeg får lov til at hjælpe andre med at rykke på det de drømmer om.

Og fordi det bekræfter mig i, at dét, jeg er så passioneret omkring, også kan gøre en forskel for andre.

 

Som jeg skrev før, så var det lige som om, der var en anden del af Mette, der også foldede sig ud under sessionen.

Jeg bliver SÅ betaget, hver gang det sker, når jeg står sammen med en kunde –  Det er ligesom om, der er en del af deres personlighed, der har være pakket lidt ind, som pludselig bliver sluppet løs.

Det er nærmest magisk! Og jeg bliver lidt rørt indeni hver gang.

Tøj handler altså ikke bare om at se lækker ud!

Der er  mange andre følelser involveret i forhold til vores udseende.

 

Jeg møder utrolig mange kvinder, der også kender den sandhed (omkring tøj og udseende).

…Og som drømmer om at gøre noget ved det.

Gør du også det?

Der er forskel på, hvornår man er klar til at handle på det. Og det har jeg stor respekt for.

Er du klar til at gøre noget ved det, DU DRØMMER OM i forhold til din stil… NU?

Jeg har ikke plads i kalenderen på denne side af sommerferien til flere 1:1 stilsessioner (du kan skrive dig på listen HER, hvis du vil være blandt de første, der får besked, når jeg åbner for booking igen).

Men. Der er en anden mulighed…

Jeg holder Stilworkshop i Marts

Og hvis du drømmer om at gøre noget ved din stil (og måske dine frustrationer over dit klædeskab) NU, så er jeg sikker på, at det er noget for DIG.

(Og så koster det under det halve af et personligt Garderobetjek…).

Læs mere om stilworkshoppen Work Your Style ved at KLIKKE HER

Her kommer lidt ekstra billeder af Mette, som lovet:

P.S. 

Mette havde forresten ikke nogen sko med spids snude….

TIP:

Vidste du, at sko med spidse snuder giver lidt mere kant til et look – især, hvis alle dine sko har runde snuder. Så alene ved at investere i et par sko med en spids snude, ville Mette opleve følelsen af at få meget mere kant ind i sin garderobe og til sit look.

Prøv lige at tjekke snuderne på dine egne sko… Og mærk efter, om du drømmer om at få lidt mere kant?

 

P.P.S

Lov mig at gøre dig selv den tjeneste at tjekke stilworkshoppen ud. Måske er det lige præcis sådan en dag, DU trænger til (alene eller sammen med en veninde).

Du kan læse om den HER