I processen med at få lavet min nye hjemmeside, blev det ret hurtigt klart, at jeg var nødt til at få taget nogle nye billeder. Har indtil nu holdt den kørende med billeder fra 2011…!

Så tilbage i Maj tog jeg turen til Århus, hvor den skønne og super dygtige fotograf, Anne Kring har sit studie.

Hvorfor det lige blev Anne…?

Jeg havde set nogen af hendes andre portrætter og fulgt hendes nyhedsbrev. Jeg kan li’ hendes stil og univers, og havde en fornemmelse af, at jeg også ville kunne li’ hende. Derfor var jeg slet ikke i tvivl, da fotografen skulle vælges.

Og det fortrød jeg ikke et sekund. Hun er simpelthen det dejligste væsen. Og sindsygt dygtig!

Min dejlige søster, Jane, var sød at tage med hele dagen. Hun tog en masse fotos – sådan nogen ‘behind-the-scenes’-nogen…

Jeg er IKKE vild med at stå foran et kamera. Det føles bare HELT forkert. Men det var jo ligesom det hele dagen gik ud på, så der var ingen vej udenom. Må sige, at jeg er imponeret over Anne! Det er alligevel lykkedes hende at få nogle gode skud i kassen – trods r i g t i g  m a n g e lukkede øjne og mærkelige smil.

Min dejlige søster, Jane, var med hele dagen. Hun tog en masse fotos – så’r nogen ‘behind-the-scenes’-nogen…

 

Her – et skud fra forberedelserne med hår og makeup:

IMG_8246

Og her sidder nogen så klar til shoot!!!

Skærmbillede 2015-09-13 kl. 21.37.44

Nogen der vil vække hende der?!!!

Skærmbillede 2015-09-14 kl. 09.01.50

Anne fik en fantastisk idé, og så flyttede vi lidt rundt i studiet;-)

IMG_8325

Så skulle der lige skiftes til støvler. I 2 meters højde. På en gyngende vogn!

IMG_0160_2

Og der blev rettet på håret. Igen 🙂

IMG_0172_2

Helt seriøs og klar!!!

IMG_0155_2

Og her fanget igen – knap så seriøs mellem skuddene 🙂

IMG_8334

 

Vi havde den sjoveste tur i bilen – min søster og jeg. Både derop og hjemad. Der er bare nogen mennesker, som – ved deres blotte tilstedeværelse – kan gøre alting sjovere. Sådan én er hun :-). Og nu slår det mig, at jeg ikke har et eneste billede fra dagen sammen med hende! Det er så æv, at ærgre sig over bagefter, at man ikke liiiige huskede….

Note to self: Husk selv at tage billeder også – næste gang!

IMG_0188_2

 

Faktisk er det min søde og fantastiske søster, der har taget alle billederne, du lige har set. Hun er ret skrap til det, ik’? 😉

Selvom linsen skræmte mig lidt (og jeg nok aldrig helt vænnede mig til den), så var det en SKØN oplevelse. Fedt at bruge en HEL dag på MIG. Og jeg kan på det varmeste anbefale Anne.

www.annekring.dk