I fredags var jeg en smuttur i København med en enkelt overnatning. Havde 2 ting på programmet: Besøg på modemessen og en event på Den Franske Ambassade fredag aften.

Med lidt begrænsning på tidskontoen blev det kun til besøg på Cph Revolvor (som holdes i Øksnehallen på Halmtorvet). Må sørge for at sætte mere tid af næste gang, så jeg også kan nå forbi Ciff i Bellacentret.

På vej afsted fra hotellet mod Cph Revolver

IMG_1947

Jeg elsker at lure de nye kollektioner og få masser af inspiration på messen. Men skal i de første par dage efter messen holde tungen lige i munden for ikke at blande de nye indtryk sammen med forårsmoden og alt det nye, der lander i butikkerne pt.

Nøjes med at vise et par stemningsbilleder fra messen.

Efterårsmoden tager vi til efteråret;-)

IMG_1964

IMG_1994

IMG_2008

IMG_2039

IMG_2041

IMG_2052

 

IMG_2067

På standen ved Custommade løb jeg ind i de her to skønheder fra Elle: Cecilie Christiansen (Chefredaktør) og Mie Juel (Style Director)

IMG_1988

Efter messen var jeg pænt presset på tiden, så det blev kun til et hurtigt tøjskift og opfriskning af makeuppen, inden jeg var ude af døren igen.

IMG_2073

Jeg havde en aftale med min veninde på Café Victor (deres carpaccio er VIRKELIG god). 

IMG_2074

Besøget på Den Franske Ambassade var en oplevelse. Lover at skrive om det snart 🙂

Men vil lige huske at nævne hotellet, jeg boede på. Fandt en deal på Hotels.com til 995,- på Copenhagen Admiral Hotel, der ikke ligger langt fra Kongens Nytorv (og Den Franske Ambassade).

IMG_1933

Fra mit værelse på 5. sal havde jeg udsigt til havnefronten og Operaen. 

Et virkelig hyggeligt hotel med god stemning. Jeg er vild med den rustikke bygning, der oprindeligt er et pakhus fra det 18.århundrede. Mange af de gamle og rå detaljer er bevaret, og jeg er vild med kombinationen af nyt og gammelt: murstensvægge og kraftige rå bjælker sammen med bløde væg-til-væg tæpper i bedste hotelstil.

IMG_2146

Er ret sikker på jeg vender tilbage hertil en anden gang, turen går til København.