Kender du Lulu?

Fra Femilet…

Jeg havde næsten glemt hende. Jeg har ellers haft hende i sort engang.

Og så hang hun lige pludselig der i butikken – forklædt i rødt.

Det kunne jeg ikke stå for. Så hun kom med mig hjem.

 

Grunden til, at jeg fortæller dig om min lille flirt med Lulu (som også nogen andre derhjemme synes godt om!), er fordi jeg vil tippe dig om, at der faktisk lige nu ryger et par gratis trusser med i posen, hvis du køber toppen (i hvert fald i Femilets butikker). Jeg har købt min Lulu i Vejle.


Trussen fås i G-streng og hipster. Egentligt er jeg slet ikke til G-streng længere, men her måtte jeg gøre en undtagelse. Synes alligevel der blev lidt for meget rød blonde all-over med hipsteren også;-)

Synes det er en super lækker detalje, at den røde blonde bliver en del af looket som her. Det tager lidt af pæn-pige looket af den hvide blonde-top.

I dag har jeg hele sættet på – Under det her. Det kan ingen se. Men det føles godt 🙂


Vil du med på Stilworkshop til efteråret?

 

Tilmeld dig min mail-liste og få besked, når jeg melder de nye datoer ud.

TILMELD DIG MIN MAILLISTE HER