I mandags var jeg forbi mine nye lokaler sammen med super dygtige Gitte fra Atelier du Noir. Hun skal hjælpe mig lidt med indretningen.

Egentligt har jeg selv masser af ideer til hvordan, der skal se ud, men jeg ELSKER at sparre med nogen, som jeg ved, er meget bedre end jeg selv. Og tro mig, det er Gitte.

Vi legede med farveprøver til væggene og LÆKRE materialer til indretningen. Jeg har allerede besluttet mig for mørke tunge velourgardiner, og så drømmer jeg om, at denne lampe fra Ochre skal hænge i rummet på billedet lige under, som også bliver mit kontor:

 

Jeg glæder mig HELT vanvittigt til at fylde lokalet på billedet herudender med skønne kvinder. Både til stilsessioner og workshops.

Efter vi har fået gulvtæpperne af, er der dukket de fineste originale trægulve frem. De skal lige afhøvles, så det giver lidt mere lys i lokalet.

Er panelerne ikke også bare flotte? Jeg er simpelthen helt forelsket i de her gamle lokaler. Håber du kommer forbi en dag og ser det færdige resultat 🙂

I øvrigt så kan jeg på det varmeste anbefale dig at tjekke den her hjemmeside www.atelierdunoir.com eller smutte forbi Gittes lækre boutique i Risskov.