I fredags fik jeg den her søde mail fra Louise, som jeg ‘stil-sparrede’ med over telefonen for 14 dage siden…
.
“Jeg har her to uger efter, vi snakkede sammen, haft godt gang i mit klædeskab og med en enkelt indkøbt cardigan og en jakke der blev gravet frem, så har jeg fået givet mine looks noget mere kant.
Tænk at der ikke skal mere til, før jeg oplever der sker noget nyt med min garderobe!
.
De 30 minutter var virkelig brugbare. Og det var fedt med individuel sparring på de billeder, jeg havde sendt til dig. Du ramte plet med din sparring og dine ideer, så jeg stadig oplevede, at det var med udgangspunkt i min stil og forandringer, der var overskuelige. Jeg oplevede, at du var ærlig, idérig og meget kompetent. – Det kommer jeg til at benytte mig af næste gang jeg trænger til at få opgraderet min stil.
Stor anbefaling herfra og rigtig god weekend til dig
Kærlig hilsen Louise”
————————————–
TAK for de søde ord, Louise. Jeg elsker at høre fra Jer, hvordan i oplever sessionen i den anden ende af røret.
.
Og til dig, der læser med… JA, vi kan nå langt på 30 min stilsparring over telefonen (795,-)
Har du lyst til at sparre med mig om DIN stil og garderobe, så skriv til mig på hello@gittenorlyk.dk.
KH Gitte