Jeg har arbejdet HÅRDT på at få det her færdig til dig…

Og jeg har glædet mig HELT VILDT til at dele det med dig 🙂

Jeg har lavet et spritnyt ONLINE sommerkursus med MASSER af inspiration til at lave nye looks med det tøj, du allerede har i din sommergarderobe.

Her er det:

Kurset er bygget op, så stylingen tager udgangspunkt i at opbygge nye looks ud fra:

  • 3 sommersilhouetter
  • 2 farvetoner

Tanken er at gøre det så ENKELT og NEMT som muligt for DIG at lave lækre og nye sommerlooks derhjemme med det tøj, du allerede har. 

For styling behøver slet ikke være kompliceret.

Resultatet kan stadig blive super lækkert. Faktisk er det efter min mening oftest de mest enkle looks, der er de mest lækre – gerne med fokus på et lækkert materialemix og krydret med personlige accessories.

Kurset er bygget op omkring lækre stylingcollager og eksempler – som her:

Der er masser af eksempler og collager inde i kurset (som du kan skrive ud og have liggende i skabet). Og der er Stiltips og en Step-by-Step vejledning til, hvordan du bygger de enkelte looks op.

Og så er tanken ellers, at du skal bruge indholdet til fri inspiration og på den måde lave en masse skønne sommerlooks med dit eget sommertøj.

Måske finder du også ud af undervejs i kurset, hvad du mangler, for at din sommergarderobe kan mix’es på kryds og tværs.

Og måske bliver du inspireret af noget af alt tøjet i kurset og får lyst til at købe lidt nyt, der kan krydre og gi’ din sommergarderobe et nyt og frisk pust.

 

Jeg HÅBER, du har lyst til at lege med 🙂

KLIK HER for at få ADGANG til HELE kurset til kun 299 kr >>>

Kærligst Gitte

P.S.

Nogen vil måske se det som et ekstra plus, at der medfølger en liste med mærker på tøjet, der vises i kuset…?

Det gør der selvfølgelig.

Og endda inkl. LINKS.

Så kan du bruge dem, hvis du har lyst. (Jeg har ikke noget ud af det – det er alene en ekstra bonus til dig, der vil lege med).

BONUS:

Adgang til LUKKET FACEBOOK-GRUPPE, hvor alle deltagere kan sparre og dele inspiration med hinanden. Her vil jeg også lægge mere lækkert sommertøj ind som inspiration til dem, der er på udkig efter lidt nyt.