Måske har du allerde fanget, at jeg startede året lidt kedeligt med en masse omgangsyge for både mig selv og resten af familien.

Anyway – så har jeg lyst til at dele med dig, hvad jeg gjorde, for at rette op på fornemmelsen af at være kommet ‘forkert ud af sengen’ i 2016  :

 

Da de første 2 uger af januar var brugt på pasning af syge børn, klagede jeg mig lidt til min veninde. Ikke fordi jeg var træt af at have syge børn… Egentligt synes jeg, det er ret hyggeligt at ha’ dem liggende på sofaen og gå og nusse om dem. Mine drenge er heldigvis ikke særligt pylrede, når de er sløje.

Men energikontoen var bare ved at været tømt, samtidig med at u-tålmodigheden rasede indeni mig:  den der fornemmelse af, at man ikke “får nået noget af det, man gerne vil” (det er vist mest en kvinde-ting).

Så jeg klagede mig som sagt… Og hun var hurtig, var hun. Det startede nok lidt som en joke – at vi skulle mødes på fyn og tage på tøse-getaway.

“Årh, hvor kunne det bare være fedt”. Og sådan drømte vi videre i samtalen…

Men af en eller anden grund blev det ikke bare ved ønsketænkningen denne gang.

Vi bookede en nat i suiten på Falsled Kro. (De havde ikke andre ledige værelser – så det var jo nærmest en slags tvang).

BUM så havde vi bestilt.

Kan man virkelig godt det i hverdagen – tage væk fra børn og mand og job. Og kun prioritere sig selv. Og så ovenikøbet bruge MANGE penge på det????

 

Vi gjorde det i hvert fald. Og det var det HELE værd:

 

Vi mødtes først på eftermiddagen med bobler i maven over at have 24 timer sammen til REN TØSEHYGGE.

Vi startede med en lang tur langs vandet.

IMG_1477

 

En gåtur langs vandet med en veninde er bare noget helt specielt. Vi måtte flere gange minde hinanden om, at det var tirsdag og midt i januar – og “ALLE andre er på arbejde”. 

Gåturen var en effektiv måde at fyre op under hyggelysten og kaffetørsten. Og det gjorde den ikke mindre, at vi vidste at vi skulle herind, og nyde eftermiddagskaffen:

IMG_1487

IMG_1482

IMG_1480

IMG_1522

Efter kaffen smuttede vi på værelset.

Kender I det med, at man egentligt ingenting skal, og så alligevel synes man slet ikke har tid til at nå det hele. Sådan havde vi det.

Champagne og ild i pejsen var et MUST:

Falsled Kro Gitte Norlyk Personlig Stilmentor14

…inden omklædning til middagen.

IMG_1555

IMG_1557

Before dinner: G&T situation + gourmet appetizers

IMG_1559

 Vi havde bestilt et Almanak ophold, hvilket inkluderer en 4 retters menu.

Og hold nu op, det var lækker mad. Forret, hovedret, ost og dessert. Og fantastisk vin… Vi bestilte vinmenu, så jeg må indrømme, at detaljerne fra middagen ikke står helt klart. Mobilen løb tør for strøm, så der blev heller ikke taget billeder. Men stemningen, smagen og oplevelsen husker jeg stadig ;-).

IMG_1561

Så ovenpå et SKØNT måltid, hvor timerne og ordene bare fløj afsted, landede vi godt trætte og mætte (og let berusede…) i den her seng.

IMG_1478

…og her vågnede vi heldigvis også onsdag morgen, hvor vi fortsatte talestømmen en times tid inden vi orkede at stå op og nette os lidt inden morgenmaden.

IMG_1572

Selv morgenbordet var en overflod af lækkerier (og den der Bitter smagte virkelig godt!).

Tror faktisk, vi sad ved morgenbordet i 2 timer(!), inden vi lettede os fra stolene og overlod resten til personalet (en luksus, der virkelig slår ud på mit indre fornøjelsesbarometer HVER gang jeg er på hotel!).

Der er altid noget sørgmodigt ved fornemmelsen af, at tiden er ved at ‘rinde ud’. Sådan tror jeg, vi havde det begge to, da taskerne skulle pakkes igen.

Det føltes som at have været væk i fortryllende boble i 24 timer.

Heldigvis har man altid noget af tryllestøvet med sig hjem efter sådan en oplevelse. Og det er dét, der gør, at man kommer hjem med fornyet energi og en anden vinkel på tingene.

Så efter et fantastisk Almanakophold og en tøse-getaway med min skønne veninde følte jeg mig – på trods af for lidt nattesøvn og en ordentlig forkølelse, der stadig hang ved – fyldt med energi og ro.

IMG_1550

Der må være noget helt specielt over tryllestøvet fra Falsled Kro:-). 

(Du kan læse mere om det vidunderlige sted LIGE HER)