(Dét her kan blive din redning)

Jeg vil afsløre en lille hemmelighed for dig idag.

En,  jeg tror, du bliver en smule lettet over at høre. Især, hvis du er én af de mange kvinder, der bruger ALT for meget tid foran tøjskabet om morgenen…

Jeg ved godt, hvorfor du gør det…

Og jeg ved også godt, hvordan du kan undgå det.

Det er lidt den samme situation, som når du står nede foran køledisken i supermarkedet og føler dig fuldstændig blank for ideer til aftensmaden. Måske endda så slemt, at du ikke engang kan finde ud af, hvad du har lyst til at spise…

Her hjælper det ofte af bladre lidt i en kogebog med madopskrifter. Nogle billeder, der kan give dig inspiration og en løsning, hvor du bare skal finde tingene frem fra køleskabet og gøre, som der står i opskriften

Det samme gælder situationen foran tøjskabet om morgenen.

Du mangler en plan. En slags skabelon. Eller rettere – en opskriftsamling.

Jeg bruger også selv ‘opskrifter’ ind i mellem, når jeg klæder mig på. Ellers ville jeg også bruge ALT for lang tid foran skabet om morgenen. Jeg VED, at de hjælper mig, når jeg har en dag, hvor ideerne bare er blevet under dynen (JOOO, det kan skam også ske for mig!).

På dage, hvor din egen kreativitet slipper op, kan det gøre en STOR forskel for dig (din tidsplan og dit humør) at have noget, du kan ty til for at finde hurtig inspiration og en løsning.

……..

Forestil dig, at du står om morgenen og er HELT blank for ideer.

Frustrationen knuger i maven (og lidt i halsen).

Forestil dig så, at du lige kunne hive 20 A4 sider frem á la den her:

 

Eller den her:

 

Nå har du pludselig en plan. Noget du kan fokusere på.

Du bladrer lidt i collagerne indtil du SER et billede med det, du har lyst til at bruge som inspiration i dag. Så starter du evt. med at finde blusen. Derefter bukserne. Til sidst mærker du lige efter om du er til sneakers, flade stølver eller hæle i dag.

Kan du fornemme det?

Det virker meget lettere, når man ikke SELV skal være kreativ og opfinde et nyt look HVER gang.

Jeg har lavet sådan en slags opkrift-samling med styling-collager. Der er 20A4 sider (bl.a. de 2 ovenfor).

Husk på, at hver eneste opskrift giver dig flere muligheder:

  • Skift f.eks. mellem sneakers og støvler.
  • Udskift den hvide t-shirt under cardiganen med en printet skjorte.
  • Tilsæt et tørklæde.
  • Sæt håret anderledes

Så mangler der kun den hemmelige ingrediens…

Tilsæt derefter DIG !

 

Kunne du tænke dig at have sådan en opskriftsamling, du kan kaste dig over, når tøjkrisen presser sig på?

Du kan bestille dem ved at klikke LIGE HER. De koster 49 kr.

 

JA TAK, jeg vil gerne købe collagerne, så jeg selv kan skrive dem ud og hænge dem i mit skab. Det vil være en hjælp for mig, at jeg hver dag har noget at kigge på og få nye ideer og inspiration fra.

(Har du læst med på Adventskalenderen i december er prisen 29 kr og så kan du bestille dem ved at klikke LIGE HER ).

N.B. Collagerne indeholder ikke links/mærker på tøjet. De skal udelukkende ses som inspiration til at lave nye kombinationer med dit eget tøj.

 

P.S.

Udover at bruge styling collagerne som daglig inspiration og hjælp, når du ikke synes du har nogen ideer til, hvad du skal tage på, kan de også bruges til at få øje på NYE MÅDER at style dit eget tøj på

Og måske endda til at få øje på et par ting, du mangler i din garderobe, for at den kan fungere endnu bedre.