“Allerførst skal du købe dig en ny taske!”

Det sagde jeg til en kunde, der var hos mig for nylig til et Garderobetjek.

 

Hvorfor lige en ny taske?

Det skal jeg nok vende tilbage til (det handlede nemlig om noget helt andet end bare at skifte den gamle ud).

Hun skrev til mig i Januar, hvor jeg havde venteliste: 

“…Jeg er desværre 20 kg ved siden af mig selv (plejer at være str. 38) men som bivirkning til en lang stessperiode er jeg nu str. 42/44, og holder dårligt mit spejlbillede med  (hvad jeg kalder kartoffelform)  ud. Ville gerne vente til jeg var i mål med mit vægtab, men tænker alligevel at et bedre spejlbillede vil hjælpe det mentale med at være ok med min størrelse pt på vej mod målet.

Det er ikke for at presse på, men blot for at høre om noget kan lade sig gøre inden aaaallt for længe”.

Vi fandt en tid til hende i Marts.

Når vejen mod målet bliver uden kamp…

Jeg oplever, at der er rigtig mange kvinder, der drømmer om en Stylesession, men holder sig selv fra at booke, fordi de gerne vil i mål med vægttab el. lign. inden deres session.

Det kan jeg sagtens forstå.

Dét at love sig selv en belønning, når man har nået sit mål, kan for mange være super motiverende.

Problemet er bare, at hvis der er ‘kamp indeni’ i forhold til at nå målet, så kan selve belønningen i stedet blive symbol på den ‘slikkepind’, der føles uopnåelig.

 

Lad mig forklare, hvad jeg mener med ‘kamp’

Når man (f.eks. som min kunde gjorde) indeni stadig oplever sig selv som str. 38 og ikke vil vedkende sig hende, man ser i spejlet (3 tøj-numre større), så er det lidt som at frastøde en del af sig selv.

Hende, som måske i virkeligheden har brug for at blive holdt i hånden, taler man i stedet ned til.

Og grimt til.

Og vender hende ryggen. 

Min kunde fortalte mig, at hun engang havde gået op i, at investere i lækre ting til sig selv. Da hun var str. 38. Men nu -‘ 20 kg ved siden af sig selv’ (som hun skrev) –  ‘kunne det ikke ‘betale sig’ at bruge penge på.

Planen var jo at tabe sig, så den belønning kunne hun gi’ sig selv, når vægttabet var i mål.

(ALTSÅ: Den udgave af sig selv, hun er nu, er ikke værd at bruge penge på!)

Som tiden går og vægttabet udebliver, stiger frustrationen. Og hvem får skylden, for at det mislykkes?

Det gør hende, hun ser i spejlet!

 

Jeg tror godt, vi kan blive enige om det her:

Der er altså ikke mange mennesker, der har lyst til at samarbejde, når de hele tiden bliver talt ned til…

Ville du ha’ lyst til det?

Nej vel – og derfor bliver der kamp på indersiden.

 

Gi’ dig selv en gulerod FØR, du når målet

Forestil dig, at du i stedet stopper op og tager hende du ser i spejlet i hånden.

I stedet for at kæmpe og være hård ved hende, så vær god ved hende.

Og det er HER tasken kommer ind i billedet.

Under sessionen fik vi  renset grundigt ud i min kundes garderobe, så hun havde nogle gode basis ting at bygge op omkring. Alt det tøj, som havde negative følelser tilknyttet, blev smidt ud. Der var mange små tips ift. styling, der kunne gøre en STOR forskel ift. opgradering af hendes look. Og vi lavede en shoppeliste med de ting, der manglede for at hendes garderobe ville fungere optimalt.

“Men ALLERførst skal du købe dig en ny taske!”, sagde jeg til hende.

“Du har din taske med dig hele tiden. Lad den blive et synligt bevis FOR DIG på din beslutning om, at du fra nu af vil tale pænt til dig selv og være god ved din krop”.

Og så rådede jeg hende til at bruge flere penge på tasken, end hun normalt ville ha’ gjort.

Det er en vigtig investering!

Også mentalt.

 

Sessionen her handlede om en frustration (og smerte) over ‘at være 20 kg ved siden af sig selv’. Det kunne lige så godt have handlet om 5 kg.

Eller noget helt andet end vægt. Mindreværd.

Det er ikke selve investeringen (i f.eks. en taske), der er afgørende. Men den værdi man selv tillægger sin beslutning om at investere i sig selv.

Vær nu god ved dig selv!

Kærligst Gitte

 

P.S. – Kan du nu forstå, hvorfor det for nogen kan være mindst lige så godt (og vigtigt) at booke sin stilsession, INDEN man har tabt sig i stedet for at vente?

En stilsession kan måske være den løftestang, du har brug for til at slippe kampen og gøre vejen hen mod målet lettere. Eller måske i stedet til at finde en ro i netop den lækre udgave af dig selv, du kan være NU.

Lige nu er der Forårspris på et Garderobetjek på 3.700,- 

Og så får du 30 MIN. EKSTRA TID til din session med i prisen (værdi 495,-).

Jeg har plads i kalenderen til  8 Garderobetjek inden 31. maj. Vil du være en af de kvinder, der investerer i dig selv, så skynd dig at skrive til mig, for at sikre dig, at det ene af de 8 Garderobetjek bliver DIT.

Jeg vil meget gerne hjælpe dig med at skrue op for DIN lækkerhed (og selvfølelse), så du igen kan få et godt forhold til dit spejlbillede.

(Skriv til mig på hello@gittenorlyk.dk for at booke dit Garderobetjek til Forårspris).