Træt i fødderne men varm helt ind i hjertet❤️

Sådan har jeg det nogenlunde efter hver Style Session.

Men for et års tid siden havde jeg en session, der på mange måder var helt særlig:

 

Et Garderobetjek med en kvinde, der rørte mig helt ind i hjertekulen.

Hun var uden job, havde ar på sjælen efter nogle svære oplevelser og svigt. Hun havde fundet tryghed i at købe og gemme ting – og tøj. En hel del faktisk fra genbrug (fordi budgettet her rækker til mere – det ser jeg faktisk af og til hos nogle af mine kunder).

Hun trængte til at få ryddet ud og ta’ kontrollen tilbage – over sit tøjskab og over sit liv. 

Jeg har den største RESPEKT for, at hun havde valgt at hive penge ud af sit budget (og trodse de veninder, der mente, det var for mange penge at bruge på ‘det’) for at få hjælp hos mig.
Jeg er SÅ glad for, at hun selv kunne mærke, at tøjskabet netop kunne være stedet at starte i forhold til en forandring i hendes liv.

Sessionen var helt igennem fantastisk: Vi lo, havde kleenex fremme, lagde en hurtig makeup og var SUPER effektive. Vi nåede igennem ALT hendes tøj (hun havde 3 sække + en masse bøjler med) og fik lavet en liste med de få ting hun manglede, for at garderoben kunne fungere optimalt for hende. Hun fik også pålagt et købestop på korte toppe og fik en mental øvelse med sig hjem.

Vi snakkede meget om hendes stil og om, hvordan hun kunne ‘rense ud”. Hun havde brug for at hendes tøj/stil kunne hjælpe og støtte hende i at få en følelse af at have begge fødder solidt plantet på jorden (og både udstråle selvrespekt udadtil og mærke det indadtil).

Overskriften var næsten skrevet i neon for vores session: 

“YOU CAN’T START A NEW LIFE

WITH OLD CLOTHES”

 

Det var nødvendigt med en udrensning. Der var meget af hendes tøj, der mindede hende om hendes fortid…  Historier, oplevelser, mennesker og sider af hende selv.

Der kan være både minder og identitet forbundet med vores tøj. Og det kan holde os fast og forhindre os i af flytte os – både stilmæssigt og mentalt.

Nogen gange har vi bare brug for at lægge noget bag os for at kunne komme videre. Det er IKKE det samme som at glemme og fortrænge.

Forandring kan sagtens starte med små skridt. Det handler om at føle, at man selv har styringen, selvom det stormer ❤️

Garderoben er faktisk et rigtig godt sted at starte, hvis du vil rykke dig personligt.
Det her citat er virkelig rigtigt – på SÅ mange måder:

Jeg er både glad, ydmyg og taknemmelig for at blive vist den tillid at få lov til at hjælpe kvinder som hende.


 

Hvis du også har lyst til at investere i dig selv.

Gerne vil rykke dig.

Eller længe har drømt om at få hjælp til at få styr på din garderobe…

Så har jeg nu åbnet for bookinger af stilsessioner i 2018.

Skriv til mig på hello@gittenorlyk.dk